четвер, 6 жовтня 2011 р.

Виїзні прийоми



Відповідно да статті. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування», прийнято рішення щодо закріплення депутата Житомирської обласної ради VI-го скликання Озерчука Андрія Миколайовича за Народицьким, Олевським, Лугинським та Овруцьким районом.
 
ДЕПУТАТ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Озерчук Андрій Миколайович
Інформація
Про проведені зустрічі з виборцями та прийом громадян

1.   Місце проведення та дата зустрічі , кількість присутніх:
            Олевський район    15 вересня
            -  смт. Дружба з 10.00-13.00  (дві зустрічі, 35 присутніх);
             -  смт. Новоозерянка з 13.00-17.00 (дві зустрічі, 42 присутніх).
                                               28 вересня
-          м.Олевськ – участь у святкуванні Дня освітян.

            Овруцький район    24 вересня
-          Участь у святкуванні Дня міста Овруча.
           
2.   Кількість виборців прийнятих депутатом :
смт. Дружба – 15 осіб
смт. Новоозерянка – 9 осіб          
3.   Пропозиції та зауваження депутата, виконання яких стосується обласної ради, облдержадміністрації, обласних органів та організацій : налагодження співпраці з органами виконавчої влади, з метою залучення провідних фахівців управління праці та соціального захисту населення, пенсійного фонду та інш., до роботи під час єдиного дня депутата.




19 листопада 2011 року
Лугинський район відвідав депутат Житомирської обласної ради А.М.Озерчук. В рамках «Єдиного дня депутата» він провів прийом громадян та зустрівся з виборцями. Не дивлячись на вихідний день, графік виїзного прийому був досить насиченим. О дев’ятій годині ранку у приміщенні громадської приймальні ВО партії «Батьківщина»  відбувся розгляд колективних та індивідуальних звернень громадян з проблемних питань а саме: щодо надання матеріальної допомоги на лікування; забезпечення житлом та надання юридичної консультації.  З селищним головою смт Лугини Шахматовим А.В., депутат обговорив актуальні проблемні питання життєдіяльності районного центру та домовився про співпрацю на користь громади. А.М.Озерчук також відвідав Бовсунівську сільську раду, де сільський голова М.В.Міщенко звернувся до нього з приводу завершення газифікації по вулиці П.П.Бовсунівського. З питань повернення коштів за здане молоко компанії «Рейнфорд» від імені жителів села заяву подав Бовсунівський В.М. Депутати сільської ради звернулись за підтримкою їх позиції щодо небажання укладати довготривалі договори оренди земельних паїв. Всі порушені під час виїзного прийому питання, взяті депутатом на розгляд до вирішення.
        Але на цьому робоча поїздка депутата-мажоритарщика не завершилась. Буваючи на Лугинщині в справах Андрій Миколайович не минає рідне село Червона Волока. По можливості, допомагає односельцям, які звертаються до нього за допомогою і підтримкою. Цього дня він взяв участь у урочистих заходах на честь престольного свята Архистратига Михайла і подарував громаді села церковний дзвін.




30 листопада 2011 року
На IX сесії Лугинської районної ради VI скликання депутат Житомирської обласної ради Андрій Озерчук, звернув увагу керівництва району, депутатів районної ради та сільських голів на недопустимість закриття дошкільних навчальних закладів. Завдяки оперативному реагуванню депутата на звернення батьків, поновлено роботу ДНЗ в селі Топільня та Липниках.

Немає коментарів:

Дописати коментар